Den senaste tiden har tillvaron varit minst sagt annorlunda. Tider av rädsla och oro för vissa, för andra kanske det blev en välbehövlig paus från vardagens rutiner, stress och krav. För de flesta kanske lite av båda. Förhoppningsvis kommer vi alla ur detta som klokare, mer centrerade människor.

När allt stannar upp och världen blir upp- och nervänd måste man förhålla sig till det som sker.

Vad ska man tro på?

Vem ska man tro på?

För min del har den här våren inneburit en hel del introspektion. Vad vill jag? Varför gör jag det jag gör? Är jag på rätt spår i livet? Är jag på rätt plats?

Frågorna har ställt det mesta på sin spets. Många insikter har trängt igenom till medvetandet. Bland annat det jag skrev om i förra inlägget “Befrielse” – en insikt som förändrade allt. Därför vill jag inte bara fortsätta i gamla väl upptrampade spår som en gammal ridskolehäst. Jag vill göra det jag gör med kärlek, sanning och nyfikenhet. Inspirerad. Inte skuldtyngd. Därför måste jag ge mig själv chansen

att på nytt känna in vad jag gör här. Vad får min själ att sjunga? Var leder magkänslan mig? Vad är min innersta längtan?

En ny tid är här. Och jag måste få lite distans till allt för att kunna hitta mina svar. Därför kommer jag vara sparsam med konsultationer och kurser en period. Webbutiken kommer vara öppen fram till slutet av juni, sedan pausar jag även den. Men jag kommer även skriva i bloggen när andan faller på. Podcasten Själscoacherna kommer också rulla på som vanligt med nya avsnitt var 14:e dag.

Som sagt, en ny tid är här. Nu gäller det att lyssna inåt för att navigera rätt i de nya vindarna.

Ta hand om er tills vi hörs igen 🙂

/Regine

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar