Fortsätt till innehåll

Cool och enastående

Regines debutroman – en berättelse om att hitta sin egen inre kraft.

Något äter upp Jonna inifrån. Men hon låtsas oberörd även om det skaver som en finne i stjärten. Så fort en ovälkommen sanning knackar på suddar hon bort den. Snabbt. Förmågan att lura sig själv har varit en kär vän hela livet.
Men en del saker kan man inte blunda för i all evighet. Verkligheten gör sig redo att anfalla. Vare sig hon vill eller inte.
När man börjar höra röster är det kört. Eller är det då det börjar?

Cool och enastående är den första fristående boken om Jonna.

Utdrag ur Bengt Åkerbloms recension i Wermlandiana nr 4, 2016

“Regine Grundel är en mycket god berättare och mycket lättläst och hon är en duktig stilist. Hon skriver enkelt utan minsta krumbukter och sämre kan man ha det som läsare! Hennes ambition har varit ”att skildra en vanlig människas resa att hitta hem” framhåller hon i en bilaga till boken. Och det har hon lyckats med, hon skriver väl och ”igenkänningsfaktorn” i historien är god! Det här är den första fristående boken om Jonna. Undertecknad kommer inte att låta den andra boken gå sin näsa förbi åtminstone kommer han att kolla om den är lika bra som första delen!”

Köp hos Adlibris »

Köp i FramStegets webshop »

Jonna Modig

Uppföljaren till Cool och enastående. En berättelse om rädsla och kärlek. Och massa annat!

Beslutet är taget. Det är nu hon måste bevisa för sig själv att hon är modig nog att följa sanningens röst. Utåt verkar hon så säker. Men på insidan för rädslan en jämn kamp med längtan efter frihet. Är ensam stark? Hon har ingen aning. Än. Resan har bara börjat.
Men skuggorna från förr vill inte lämna henne ifred. Kommer hon någonsin bli fri? Fri att leva utan rädsla? Fri att älska igen?

Jonna Modig är den andra fristående boken om Jonna.

Utdrag ur Bengt Åkerbloms recension i Wermlandiana nr 2, 2017

“Boken är en direkt fortsättning på Regine Grundels förra bok, Cool och enastående, som handlade om ett äktenskaps långa färd mot upplösning. I Wermlandiana, nr 4 2016, skrev jag om boken att författaren är “en mycket god berättare och boken mycket lättläst och att hon är en god stilist”. Det omdömet gäller också fortsättningsboken och frågan är om inte den är snäppet mer underhållande.”

Köp hos Adlibris »

Köp i FramStegets webshop »

Det godaste jag vet - En bakbok med insikter

Regines första bakbok. Fylld av underbara bakverk och kloka tankar.

En annorlunda receptbok för bröd- och kakälskare. Enkla, tidlösa och smaskiga recept. Inbakat bland ingredienser och härliga bilder finns personliga tankar och insikter. Perfekt bok för den vanliga människan som bakar för sitt eget höga nöjes skull.

En god bok med djup och hjärta. Ger mersmak 🙂

Boken har inte recenserats än. Men här följer några läsaromdömen:

“Alla dessa fina ord – dom gick rätt in i hjärtat. Och jag blev verkligen baksugen. Tusen tack för denna bok.”

“Vilken underbar bok, fantastiskt fina bilder och även de kloka texterna.”

När jag började läsa dina recept, så läste jag precis som det kom. Senare märkte jag att dina kuriosa rutor var riktigt roliga. Det slutade med att jag läste dom först för att senare gå in på recepten. Du skriver väldigt bra.

Köp hos Adlibris »

Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO