Energibalansering

Vi och vår omgivning består av energi. När energin är i obalans påverkas vårt välmående på olika sätt. Målet med en balanseringskonsultation är att hitta problemet och balansera området.

Det finns flera olika sätt att balansera energi. Ofta använder jag Universella Balanseringskartor, en metod utvecklad av Pauline Turner (International School of Awereness) och Michael Mann. Kartorna har två funktioner, dels balanserar de energin som är i obalans och dels hjälper de oss att förstå problemet bakom.
Alla typer av områden kan balanseras. Man kan t ex balansera hälsa, kost, personlig utveckling, flöde, fysisk omgivning osv. Vi låter magkänslan leda oss till rätt karta.

Ibland passar det bättre att balansera med hjälp av t ex färger eller stenar. Även här låter vi magkänslan leda oss rätt. Oavsett metod får man oftast viktiga insikter i samband med balanseringen. Ta vara på informationen som dyker upp, även om du inte förstår den direkt så brukar allt falla på plats ganska snart.

En balansering går också bra att göra via telefon. Men det är alltid trevligast med personliga möten. Även om själva balanseringen kan gå  fort är det viktigt att ge sig tid att förstå det som hänt. Samtalet före och efter är därför minst lika viktiga.

Stressa inte när det gäller ditt personliga välmående. Insikt ger balans och energi att komma vidare i livet.