• Tack för balansering. Allt du skrivit stämmer väldigt väl. Detta funkade väldigt bra 😊

  Sofia
 • Tack för all positiv energi ❤ Kram  

  Helena
 • Alltså så många mittiprick när jag läser ditt svar, allt skulle jag nog säga!!!!!! Innerligt Tack och massa kramar

  Camilla
 • Känns väldigt lugnt (på insidan). Kände mig pigg och väldigt glad (efter balanseringen). Varmt tack <3

  Marija
 • Jag saknar ord för det du skriver, balanserat! Det är så rätt så det känns overkligt 😮 I söndags vaknade jag otroligt trött och sliten, kändes som det var vacuum i huvudet... när kl var strax efter 11 var jag pigg och full av energi. (Fick balansering kl 10.) Jag har aldrig gjort något sånt här förut men tycker att detta sätt var toppen 💕 Tack och Kram

  Eva
 • Tusen tack för den fina och nyttiga hjälpen. Känner att detta stämmer väldigt bra. Du svarade på det jag inte har vågat tro på men kanske kännt innerst inne att jag velat. Stor energi kram till dig <3

  CN
 • Det var första gången jag gjorde en "tidigare-liv"-konsultation och jag tyckte det var jättehäftigt! Det var fascinerande att se hur ett helt liv lades framför mig på bordet- ett liv som jag faktiskt kan ha upplevt. Det var också spännande och så mitt i prick som du tolkade korten så att till och med en trögboll som jag förstod betydelsen. Framför allt var det roligt att se hur tidigare liv kan ha vissa kopplingar till det här livet och vad man kan lära sig om sånt man inte har förstått.

  Mirja
 • Efter många år av ständigt återkommande urinvägsinfektioner fick jag en behandling (balansering) av Regine, och sedan dess har jag inte haft några infektioner. Det är mer än tre år sedan. Dessutom hjälpte hon mig att bli av med min svåra magkatarr som plågat mig ända sedan tonåren. Detta fungerar verkligen! Jag är så lycklig att slippa ha ont i magen! Tack Regine!

  Marianne
 • Regine har gjort kortläggningar om tidigare liv för mig. Jag fick genom det hon berättade för mig starka känslomässiga upplevelser och minnen. Dessa gav mig en viss förståelse för en del problem jag har i detta livet, t ex komplicerade relationer inom familjen. Flera av de människor jag har runt omkring mig har jag tydligen mött under en rad tidigare liv.

  Marianne
Kontakt

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0
Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO