I Nyheter, Nytänk

Jag har gjort det igen. Några tycker det är bättre – andra klagar på att jag aldrig kan bestämma mig. Men jag har liksom inget val…

När man är klar med något finns det ingen återvändo. Att hålla fast vid det gamla bara för att det är enklast skapar ingen ny energi. Men jag kan förstå att det blir förvirrande och obegripligt för omgivningen. “Kan människan aldrig bestämma sig?!”

Vad skapar detta inferno av förvirring? Jo, jag har bestämt mig för att byta namn på min vägledningsdel. Igen.

Varför? Därför att jag fortfarande söker efter rätt energi i namnet. Jag vill att det ska spegla vad jag gör och vilken källa som är i fokus. Hittills har jag testat många olika typer av namn. Med Vidare Vägledning hamnade jag nästan rätt, men fortfarande saknades något. Efter mycket tekniktrubbel på den gamla hemsidan insåg jag att Någon försökte fånga min uppmärksamhet. När jag lyssnade blev det så självklart vad som saknades i namnet:

Själens röst!

Så namnbytet beror på att jag följer vägledningen från både min inre visdom och “Någon”. Och även om det blir förvirrande och inte alls enligt “mallen för klokt företagande” så känns det helt rätt för mig.

Min önskan är att hjälpa andra – och mig själv – att lyssna mer på vår inre sanning. Och att hitta modet att följa den.

I Själens djup finns nyckeln till våra svar <3

Alltså! Varmt välkomna till Själens röst!

I själens djup

I Själens djup finns alla svar.

 

 

Rekommenderade inlägg
Visar 2 kommentarer
  • Anna
    Svara

    Inspirerande att se hur du lever som du lär, genom att följa själens vägledning och göra det som känns rätt. 🙂

  • Själens röst
    Svara

    Tack Anna! <3 Ibland vill rädsla och oro för andras åsikter komma i vägen, men det är bara att andas djupt och gå sin egen väg. Med bultande hjärta 🙂

Lämna en kommentar

Kontakt

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO