Den här hösten har varit händelserik. Minst sagt. Redan i juli sa vi upp vår kontorslokal på Marieberg för att dra ner på kostnader. Men så fick jag allt fler konsultationskunder och insåg att jag ville ha ett kontor i alla fall. Att ha kundmöten hemma känns inte så seriöst, eftersom vi har väldigt begränsat med utrymme. Så när det öppnade det sig en möjlighet att hyra kontor på Garnisonsvägen 3 slog vi till.

Men min sambo och kompanjon Patric då? Han behöver ju också en bra arbetsplats. Och det blir ju svårt att dela kontor eftersom jag har möten ganska ofta (och oftare kommer det bli om jag får bestämma :)). Vad göra? Det fick bli ett kontor till. Tursamt nog fanns det ett ledigt bredvid vårt första. Från att inte ha något kontor alls så hade vi plötsligt två. Livet kan vända på en femöring ibland 🙂

Nu kom nästa konsekvens av vår storsatsning på lokaler. Vi bor 1.5 mil utanför stan. Det blir nästan 2 mil till kontoret. Det kändes längre för varje tur. Och en morgon på väg till stan krockade vi med ett rådjur. Bilen=kaputt. Budskap? Det kändes för oss just då som en klockren fingervisning att flytta närmare kontoret.

Vi började kolla bostäder. Och plötsligt får vi syn på en mysig tvåa på bottenvåningen i ett hus vi bott i tidigare. Fint område, samma hyresvärd som kontorslokalen. Inget att fundera på. Den var ledig om vi var snabba. Vi var snabba. Så nu när kontoren precis är iordningställda och färdigflyttade är det dags att flytta hemmet. Fullt ös.

Jag har inte hunnit tänka (eller blogga för den delen) så mycket den här hösten. Men jag har känt mig mer levande än på länge. Det har dykt upp många nya kunder, jag har haft en lyckad kortkurs, startat en podd med några vänner (heter Själscoacherna), utmanat mig med att ha en föreläsning, börjat skissa på en bok om hur jag jobbar med tarotkort och en del annat.

Framåt då? Jo, jag planerar två kortkursen i vår – en för nybörjare och en fortsättningskurs. Och så fortsätter vi podda med Själscoacherna, ett nytt avsnitt varannan söndag. Det tar en del tid att spela in, klippa och mixa. Men det är så roligt. Den närmaste veckan blir ganska intensiv. Den här helgen ska jag ha en inspirationsfrukost för skrivsugna. Ikväll blir det julbord med kompisarna på nya kontoret. Och på onsdag 11/12 kl 17 – 20 har vi Öppet hus här på Garnisonsvägen 3.

Jag vet faktiskt inte hur jag ska hinna flytta. Men jag får ta en sak i taget. Huvudsaken är att man har kul 😉

Ps. Självklart har vi valt ett hem på en plats som är bra för katterna. Fast Cosmo var nog lite tidig med att lägga sig i flyttlådan 😀

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer

  1. Jag gläds verkligen med dig Regine. Så roligt att du får göra vad du älskar i livet och att du funnit ditt Flow.
    Kram Laila

  2. Tack snälla goa Laila <3 Kram tebaks


Lämna en kommentar