Jag är välsignad. På riktigt. För jag är ihop med världens bästa människa.

patricoregine_web

Patric har funnits i mitt liv i tio år snart. Jag fattar inte hur jag klarade mig utan honom i 36 år. Men det är klart, jag visste ju inget annat då. Fast nu vet jag. Och det gör mig lycklig i hela mig.

Så. Slut med romantiskt klet 😉

Bland det första jag fick veta om Patric var att han skrev böcker och spelade gitarr. Hans kreativitet är livselixiret och den leder honom hela tiden på nya stigar. Jag är tacksam att få följa med på resan. Vid det här laget har Patric skrivit fem romaner och tre andra kortare böcker. Jag har slukat dem alla. Att få tillträde till någons inre värld på det viset är enormt spännande. Det är som om man lär känna personen på ett sätt som man aldrig hade kunnat utan böckerna. Dessutom har han inspirerat mig att själv börja författa. Min bakbok blev först ut, men jag har två romaner på kö till tryckeriet.

Jag vill passa på att berätta om den bok som jag gillar allra mest av de-tre-nivaernaPatrics skapelser. Den heter “De tre nivåerna” och handlar om vad som händer när vi tar det stora klivet över till andra sidan. Boken tar oss med på en fascinerande resa bland okända världar och oväntade utmaningar. Patrics språk är målande och välformulerat. Man sveps med till denna nya värld utan en aning om vart det kommer sluta. Och det är kanske just det som gör slutet i boken så starkt. Både självklart och oväntat är resan och boken slut. Det tog att tag att landa efter och boken fanns kvar länge i mina tankar. Precis som en bra bok ska göra.

Vi små författare får kämpa mycket med att synas i det enorma flödet av böcker från de stora förlagen. Många läsare går miste om de små guldkornen som lätt dränks i svallvågorna från jättarna. Det är helt enkelt svårt att hitta dem när bottenslammet rörs upp. Men här är vi likafullt. Med våra guldkorn 🙂

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar