I Gyllene ögonblick, Personligt

I drygt ett år har jag och några vänner träffats vid varje ny -och fullmåne. Så även igår kväll. Det var lite kyligt, men vi hade förmånen att sitta på en inglasad balkong. Vi var fem våningar upp med månen mitt i synfältet.

Fullmånen i Väduren var magisk i den stjärnklara kvällen. Dimmorna svepte in marken i en trolsk filt. Det var nästan så att vi anade älvorna dansa 🙂

Tiden går väldigt fort dessa magiska kvällar. Vi brukar börja med att andas och “hitta hem” till oss själva. Sedan ber vi månens energi om hjälp att belysa det vi behöver förstå/jobba med för att komma vidare och må bättre. När vi uttrycker det vi behöver tillsammans i månens sken blir allt så tydligt. Vi brukar även ta hjälp av änglakort för att ytterligare förstå det som behöver komma upp till ytan.

Månens placering visar vilka livsområden som behöver belysas från ett känslomässigt perspektiv. Ibland är påverkan extra stark. Igår var Vädurens energi påtaglig. Det var inte bara månen som simmade i dess energi, även mina två vänner är Vädurar. Så jag var omgiven av eldens och pionjärens kämpaglöd. Det behövde jag. Och inte bara jag. Tydligen behöver även vädurar ibland extra vädursenergi. Vi hade alla samma känsla – att det är dags att våga synas mer och gå framåt utan rädsla. Väduren hjälper oss att våga bryta ny mark och strida för det som är rätt. Att våga inta tätposition i våra egna liv helt enkelt.

Gårdagens träff gav mig ny energi och kraft att ta vara på mina förmågor och kunskaper så att de inte blir stillastående som en gammal vattenpöl. Stillastående vatten dör. Och luktar illa. Det vill vi inte ha 🙂

Ha en underbar fredag och njut av att vara just DU just NU!

 

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kontakt

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO