Idag kom beskedet att Värmland får regionala restriktionsråd gällande sociala kontakter under Covid-19-pandemin. Jag förstår att det kan skapa en del oro för mina besökare. Självklart gör jag allt för att minska oro och rädsla kring detta – jag vädrar rummet ofta, torkar av handtag och stolar och har stolarna placerade på rekommenderat avstånd. Dessutom balanserar jag energin i rummet varje dag och skickar ljus och kärlek till varje besökssituation. Om jag skulle känna av det minsta symptom själv avbokar jag personliga möten direkt. Om man trots detta känner sig tveksam till ett möte på plats hos mig (vilket jag har full förståelse för!) så erbjuder jag alla vägledningar även på distans.

Vi är i en situation som på många sätt är ovanlig, utmanande och skrämmande. Då är det lätt att hamna i gamla mönster av stress, oro och rädsla. Det är bra om man kan undvika detta så gott det går eftersom jag är övertygad om att det är direkt ohälsosamt att leva i stress och rädsla. Kanske till och med farligare än själva smittan, vem vet?

Så hur ska man hitta frid i en galen värld?

Det finns bara en väg – och den går inåt. Andas. Jorda dig. Hitta ditt centrum. Följ rösten som viskar där.

Om det är svårt att hitta dit på egen hand så be om hjälp. Det finns dom som kan hjälpa dig, både i mänsklig form och i andra skepnader 🙂

Ta hand om både kropp och själ, och lyssna till dem som vill dig väl <3

Ps. Mer information om mina samtal och vägledningar hittar du här »

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar