Kundvagn

0 / 0.00 kr

Blogg

Hur många gånger får man börja om?

Börjar bli lite trött på mig själv. Det känns som jag skriver samma sak hela tiden. Om mina misslyckade försök att bli nyttig. Om mina omstarter. Om mina insikter varför jag äter fel och för mycket.

Det är intet nytt under solen. Förutom datumet då.

Men bara så ni vet så försöker jag igen. Just nu har jag varit mjöl- och sockerfri i sju dagar. En bra början ändå? Lite mindre svullen, lite lugnare i magen, mindre ont i muskler och leder – dessutom känner jag mig piggare. Precis som förra gången med andra ord.

Kroppen jublar. Hjärnan längtar (efter socker). Och jag hoppas bara på det bästa…

regine7_web

Skriv ett svar eller en kommentar

Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO