Publicerad 6 kommentarer

Kort-kurs på gång!

Den 18/5 kl 9.30 – 16.00 är alla som vill lära sig tolka kort för sig själv och andra varmt välkomna till Själens röst i Vike Skola utanför Kristinehamn. Vi ägnar dagen åt att prata om olika kortlekar, träna på att tolka korten för oss själva och andra, diskutera olika typer av läggningar och vad man ska tänka på när man vägleder andra.

Kursens syfte är att ge en bra grund för att använda korten – både som en väg till personlig utveckling och självkännedom men också för att vägleda andra.

Tillsammans skapar vi en härlig och lekfylld dag!

Priset för dagen är 750 kr, då ingår fika och lunch.
Om du har frågor kan du höra av dig till mig på 0730-667 444 eller regine.grundel@hotmail.se

Alla nyfikna kortälskare önskas varmt välkomna 🙂

Ta hand om er!

Traditionell tarotlek -,men det finns oändligt många andra att undersöka också 🙂

Regine

6 reaktioner på “Kort-kurs på gång!

 1. Jag vill boka mig 18/5 . På kort – kurs

  Mvh Anita Friman

  1. Tack för din bokning! Varmt välkommen till Vike skola utanför Kristinehamn den 18 maj kl 9.30 🙂 /Mvh Regine

 2. Tack tack.
  Hur vill du ha Betalningen?
  Senast datum, el på plats kursdag?
  Något speciellt jag ska ta med mig?
  Anita

  1. Det går bra att betala via bankgiro 243-1955 (FramSteget) eller Swish 123 115 92 50 senast kursdagen. Du behöver inte ha med dig något, förutom nyfikenhet och önskan att utforska korten 🙂 Några speciella önskemål vad gäller lunch/fika? Det kan också vara bra om jag får ditt mobilnummer ifall jag behöver meddela något. Skicka det gärna till 0730-667 444. Hör gärna av dig ifall du behöver vägbeskrivning.
   Och än en gång – varmt välkommen!

 3. Hej Regine!
  Jag tycker det är väldigt intressant och jag är nyfiken på Tarotkort och vissa lekar är sååå vackra.
  Ska bli väldigt spännande, med kursen och att få träffa dig. Som jag hört mycket gott om.

  Jag önskar glutenfritt och gärna sockerfritt

  Har en fråga – Har du Sk. Sittningar.?
  Är intresserad om du har det.

  Mvh Anita Friman Mobilnr 070 – 158 83 13

  1. Hej Anita! Tack för dina ord <3 Ser verkligen fram emot att träffa dig på kursen 🙂
   Jag är bokningsbar för sittningar/vägledningar de flesta fredagar. Det är bara att du hör av dig på 0730-667 444 om du vill boka en tid.
   Ha det så bra!
   Regine

Lämna ett svar