Kundvagn

0 / 0.00 kr

Blogg

Livet och energin återvänder

juni 2015

Det är först när man kommer ur något jobbigt som man inser hur mycket det har påverkat ens liv. Efter en vecka med riktig mat utan socker och spannmål börjar energin återvända. Jag fattar inte att dålig kost påverkar mig så ofattbart mycket. Soffan är min bästa vän när kolhydraterna får styra. Det enda jag vill då är att slappa, titta på TV och äta. Men nu är det som en annan värld. Det är tråkigt att sitta still. Kroppen längtar efter rörelse. Långa stunder glömmer jag bort att tänka på mat eller godsaker.

Det blir tomater 2015massor med tid över till annat. Idag har jag till exempel planerat om mina bortglömda tomatplantor, städat i källaren och njutit av de vackra blommorna på utsidan. Den svartvita tillvaron sprakar helt plötsligt av färger.

pense 2015

 

Livet är härligt 🙂

Skriv ett svar eller en kommentar

Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO