I Den luriga vardagen, Framsteg!

Idag är det Midsommarafton. Lika med kyla och regn. Och lika med mååånga frestelser. Men jag ska klara av dagen utan mjöl och socker. Jag ska vara starkare än Suget!

Så till den största utmaningen. Jag har som vanligt gjort bort mig och utlovat en hembakad kaka.  När jag hörde mig själv säga det förstod jag att min hjärna försökte förråda mig. Varför? Varför gör jag så här mot mig själv? Va? Hur som helst försökte jag skoja bort det hela. Med ett glatt leende sa jag till värdinnan att jag skulle göra en otäck kaka så att jag inte blev sugen själv. Men självklart kan jag inte bjuda på en otäck kaka. Så mitt kakval föll på en trogen favorit: Saras kokostosca. Jag vispade ihop kakan och kokade toscasmet. Sedan skjuss in i ugnen. Men när jag plockade ut min midsommarkaka ur ugnen fick jag äta upp vad jag önskat. Universum levererar det vi beställer. Kakan var bland det fulaste jag någonsin skapat.

Hoppas den är god i alla fall. Inte för att jag kommer smaka, men…

Gla’ Midsommar på er!
midsommar2015

 

(Om ni klickar på receptlänken ovan kan ni se hur den egentligen ska se ut… Men gör’et inte om ni riskerar att bli sugna. Jag vill inte vara skyldig till några magplask här!)

Senaste inlägg

Lämna en kommentar

Kontakt

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO