Min högsta dröm är att få göra det jag älskar och kanske, kanske kunna leva på det. Jag vill styra min egen tid, sätta min struktur på arbetet och bestämma mål och syfte själv.

Många gånger har jag satt flaggan i topp och tänkt att min vägledande verksamhet ska få en ärlig och uppriktig möjlighet att växa och frodas på allvar. Men risken att bli utan pengar har alltid funnits där som en våt, tung, blockerande filt. Jag har aldrig vågat släppa sargen. Det har alltid funnits ett “brödjobb” i ekvationen. Tills nu.

Den första november börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Det skrämmer slag på mig, men samtidigt känner jag en pirrande, försiktig förväntan. Tänk om det funkar? Tänk om drömmen kan bli sann?

I början på veckan tog jag det första darrande steget genom att hyra ett kontor. Samma plats som förut – Garnisonsvägen 3 i Kristinehamn – men den här gången på nedervåningen. Just nu håller vi på att göra nya ljuddämpande paneler för att skapa bästa soundet till våra poddinspelningar. Sedan ska vi inreda och plocka fram kort, pendlar, stenar och allt det andra. Det kommer bli det bästa kontoret jag någonsin haft!

Jag hoppas på en strid ström av kunder som längtar efter sann och transformerande vägledning. Mitt mål är, som alltid, att hjälpa människor att hitta hem till sitt sanna jag och våga leva livet som de unikum vi är.

Så, varmt välkomna till alla som längtar efter nya insikter, perspektiv och kraft till förändring!

 

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar