Vägledning med hjälp av kort

Ett vägledande samtal med hjälp av kort är ett möte där intuitionen är är i centrum. Tillsammans lägger vi korten och pratar om vad de ”säger” till oss. Min roll är att hjälpa dig att hitta dina egna svar och våga tro på din sanning. Magen är vår vägvisare. Om vi vågar följa den hittar vi vår väg och vårt syfte.

För mig är kort i alla former ett utmärkt verktyg att snabbt hitta pudelns berömda kärna i ett samtal. Ibland använder jag änglakort, ibland traditionella tarotkort men oftast kommer min Osho Zen Tarotlek fram. Korten är en genväg till intuitionen och magkänslan. De kan hjälpa till att klargöra en sanning som man vet innerst inne men inte vågat tro på. Eller peka på något som man valt att blunda för. En bild säger ju som bekant mer än 1000 ord. En viktig sak att minnas i sammanhanget är att det inte finns några “dåliga” kort. Alla kort är meningsfulla och utvecklande.

Man kan använda korten till nästan alla typer av frågor. Till exempel om man står inför olika val i livet (såsom jobb, utbildning, flytt, kärlek) kan de hjälpa till att klargöra konsekvenser och möjligheter. Om man vill ha hjälpa att förstå varför vissa mönster upprepar sig i livet (beteenden, relationer…) kan korten också vara en utmärkt hjälp att komma vidare.

Men kom ihåg att inget är hugget i sten. Vi är alla aktiva skapare av vår verklighet genom våra fria val!

Regines Tarot Online »