Fyra kvinnor med olika erfarenheter och kunskaper, men med samma inställning till de viktiga frågorna, träffades i höstas och bestämde sig för att göra en podd tillsammans. Syftet var att inspirera människor att våga lyssna inåt och hitta hem till sig själva. Vi ville leverera intressanta och personliga diskussioner om andlighet, personlig utveckling, mående och mycket annat. Nu har vi redan hunnit göra 16 avsnitt.

Så – vilka är Själscoacherna?Själscoacherna

Sandra Thérus – medium och initiativtagare till projektet. Hon jobbar med andekontakt, husreningar, djurkommunikation, kurser i andlig utveckling och mycket mer via sitt företag MediumST. Hon är yngst i kroppen – men har nog den äldsta själen.

Marianne Brunzell – KBT-terapeut och hypnoterapeut som driver KBT Bergslagen i Karlskoga. Hon brinner extra mycket för att hjälpa människor (särskilt ungdomar) som kämpar med psykisk ohälsa. Mariannes magiska rösti kombination med mycket klokskap och humor lyfter våra samtal till nya nivåer.

Anna Andergrahn – jobbar med att själscoacha föräldrar internationellt via samtal och kurser i sitt företag Bubbly Balance. Anna är vår klippa som hjälper oss andra att centrera oss och lyssna på vår inre röst i varje samtal.

Och så lilla (!?) jag som älskar att prata och förmedla mina innersta tankar. Med mig i podden blir det aldrig tyst. Jag försöker bidra med mina kunskaper om vägledning, tidigare liv och eneribalansering efter bästa förmåga.

Nu vet ni lite mer om vilka vi är. Hoppas ni vill undersöka vår podcast närmare. Många intressanta ämnen har avhandlats och fler lär det bli 🙂

Själscoachernas avsnitt hittar du här!

Vi finns även på Facebook – “Själscoacherna” och Instagram – regine_sandra_marianne_anna
Våra avsnitt finns på Spotify, Acast och SoundCloud.

Varmt välkomna!

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar