Mitt förhållande till astrologi går lite upp och ner. Just nu är det upp 🙂 Jag är fascinerad av hur en tolkning av hur stjärnhimlen såg ut när vi föddes kan förklara så mycket av våra inneboende energier. Samtidigt är det mycket jobb att tolka ett horoskop. Ofta lägger jag minst två timmar i förberedelsetid innan själva konsultationen. Därför har det tagit ganska mycket energi och dessutom skulle jag behöva ta minst 1000 kr per horoskop för att “gå runt”.

Så nu har jag funderat ut ett alternativ som kan vara värt att testa – snabbhoroskop! Det innebär att jag skriftligt tolkar de tre viktigaste positionerna i ditt horoskop, nämligen solen, månen och ascendenten. Det känns som en bra lösning – du får en beskrivning av de viktigaste dragen i ditt horoskop och jag kommer kunna göra det till ett rimligt pris.

Jag tänker mig en testperiod på två veckor från och med idag där ett snabbhoroskop kostar 200 kr. Om det finns intresse så kommer jag även fortsättningsvis erbjuda detta.

Känns det intressant? I så fall är du varmt välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret här på sidan eller på e-post: info@sjalensrost.se För att kunna göra ditt horoskop behöver jag veta födelsedatum och år samt födelseplats och exakt födelsetid.

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar