Kundvagn

0 / 0.00 kr

Blogg

Vägledning för vecka 40 (1 – 7 oktober 2018)

Det är viktigt att ta hand om sig. Lyssna på kroppen. Inte göra våld på sina behov. Gissa om jag sagt det många gånger till andra? Nu är det dags att lyssna själv också. Därför har jag tagit beslutet att låta veckans vägledning i videoformat vila lite. Just nu finns det helt enkelt inte tid till det. Därför återgår jag till den skrivna varianten ett tag. Hoppas ni vill fortsätta följa veckans vägledning oavsett format? 🙂

Vi börjar med veckans insikt.
Den här veckan har det blivit uppenbart att jag bär på frustration och irritation över något. Jag har skällt på mina medtrafikanter. Jag har gnällt på brorsan. Och så har jag tyckt enormt synd om mig själv när det har krånglat på jobbet. “Stackars mig!” “Varför ska alltid det här hända just mig?!” “Ingen annan har det lika bedrövligt som jag.”

Ja, ni får bilden klart för er?

Insikten kom när jag för hundrade gången gnällde över vädret i torsdags. Regn. Storm. Kallt. Tills slut tröttnande jag på att höra mitt eget gnäll. Och då började jag känna efter. Äntligen. Det var så enkelt egentligen. Jag var trött. Sliten. I behov av lugn och ro och vila. Varför ska det vara så svårt att lyssna i tid? Hur som helst. Nu har jag haft en lugn helg. Vilat i soffan. Tittat på film. Ätit och njutit av maten. Lagt lite kort och spelat yatzy. Andats. Underbart!

Så veckans insikt är helt enkelt: Lyssna på kroppen. Uppmärksamma dina behov. Ta hand om dig – innan du är helt utsliten.

Som  vanligt kan veckans kort vävas in i sammanhanget på ett utmärkt sätt. Kortet är Destiny (Ödet) från Psychic Tarot:
veckans kort v 40

När vi tar hand om oss själva är det mycket lättare att höra Själens röst. För då är det inte så mycket som stör kanalen/mottagningen. Och när vi lyssnar på den rösten visar den vägen till vårt syfte. Det som är bra för oss. Och som leder till det högsta bästa för både oss själva och andra. Så himla bra, eller hur?
veckans färg v 40
Veckans färg
fyller på med ännu mer information. Det är “red russet brown” i Pauline Turners färgbok “Seven spectrums of colour”. Närmaste svenska översättningen är rödbrun. Så jag kopplade den till kastanjefärg. Färgen hjälper oss att hitta jordning när vi känner oss “uppe i det blå” eller distanserade från jorden och den fysiska verkligheten. Den hjälper oss alltså att återkoppla till omgivningen och våra fysiska behov. Så använd den rödbruna färgen när du behöver landa i kroppen och verkligheten. Ta några djupa, långsamma andetag och fyll dig med den vackra kanstanjebruna energin. Då hittar du nuet, häret och hemmet (på insidan också) 🙂

Så till sist – veckans vara: Ett vackert armband med lavastenar och chakrakristaller. Ordinarie pris 139 kr, pris vecka 40 är 119 kr plus frakt.
Läs mer om armbandet och mycket annat i vår webbutik veckans vara v 40

Det var allt för denna gång. Ta extra väl hand om er nu!

Kram <3

Ps. För den som gillar “feel-good”-böcker om att hitta hem till sig själv och våga följa magens röst så kan man nu lyssna på min första roman “Cool och enastående”. Prenumerera på min YouTube-kanal (Regine Grundel) så missar du inget nytt.

Skriv ett svar eller en kommentar

Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO