Idag är  jag fylld av inspiration. Energin från gårdagens mässa Kropp & Själ i Karlskoga lever kvar i systemet. Det blev många spännande möten med härliga människor. Den här gången bestämde jag att inte låta prestationsångest och kontrollbehov vara i vägen för upplevelsen. Så jag taggade ner och följde med i flödet. Jag fick mer energi. Mer tid för intressanta samtal med andra utställare och besökare. Mer glädje och inspiration.

Så… Veckans insikt är att tillåta dig att lysa precis som den du är. Ta plats. Släpp prestationskrav. Du duger. Du är till och med fantastisk. Låt inte Jantelagen förstöra glädjen i att vara just precis som du är. Så lys. Lys upp hela världen med din unika och speciella energi. När vi slutar vara i vägen för oss själva syns vårt ljus mycket bättre. Både inåt och utåt.

Veckans kort bekräftar ovanstående. Utan krusiduller säger de: Gå först så slipper du vara i skuggan av andra. När din inre röst viskar att du ska ta befälet och bestämma själv – så gör det! Ditt inre ljus kommer lysa upp din väg. Gå hellre bredvid andra än efter dem. Lita på ditt ljus, din kraft. Som sagt – stråla fritt. 

Så till veckans färg. Det är den andliga färgen lila. Som bården på kortet ovan. Den färgen hjälper oss att följa flödet och hitta glädje, frid, harmoni och förståelse för den här världen och andra dimensioner. Den öppnar portar. Inåt och utåt. En underbar färg helt enkelt 🙂

Som grädde på moset ska vi också ha en veckans vara. Vad passar bättre än en vacker liten ametistspets? Ametisten som också hjälper oss att öppna upp för andligheten och släppa rädslor? Den kan bäras som skyddande amulett mot negativitet och stress. Den har starka och renande vibrationer och kan användas vid meditation och healing. Denna kraftfulla sten stärker vår intuition och andliga närvaro. Under vecka 41 kan du köpa ametistspetsen i vår webbutik jungo.se för endast 10 kr + frakt.

Ta hand om er nu så hörs vi snart igen! <3

Regine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar