vägledning v 42

De senaste nätterna har jag drömt så konstiga drömmar. Som det brukar vara har bilderna blivit suddiga i kanterna väldigt fort efter att jag vaknat. Men känslan har dröjt sig kvar. Samma känsla varje gång. Och det är ju just känslan i en dröm som är det allra viktigaste för att förstå budskapet den vill förmedla. I mitt fall handlade det om längtan efter att våga bryta mönster och vara fri. Längtan efter att styra sitt eget liv. Längtan efter nya vägar och upplevelser.

Jag inser att mina drömmar talar om för mig att det är dags för förändring på något plan. Vad och hur vet jag inte riktigt än. Men pusselbitarna dyker upp bit för bit. Härom dagen öppnade jag vårt förråd, en långgarderob som är allt annat än välorganiserad. När jag tände lampan skrämde jag nästan slag på en stackars fladdermus som tydligen övervintrar där. Katten kastade sig in, överlycklig att hitta ett byta på så nära håll. I sista stund lyckades jag fånga katten och rädda livet på fladdermusen. Det kändes viktigt. När jag läste i Solögas djurbok insåg jag varför. Fladdermusens budskap är: “Dina drömmar är dina verktyg, så låt drömmarna visa dig vem du är och den väg du önskar vandra.” Inte så konstigt att jag ville rädda den lilla fladdermusen 🙂

Veckans insikt handlar alltså om våra drömmar, både i sömn och vaket tillstånd. De hjälper oss att hitta riktning, vägledning och förståelse för vart vi är på väg. Och vad vi innerst inne vill. Så vårda dina drömmar. Ta dig tid att tolka dem. De är starten på resten av resan.

Veckans kort fyller som vanligt i budskapet med mer djup. För att följa våra drömmar – och därmed förändra det som är – kommer vi inte undan att utmana det trygga, välkända. Om vi fortsätter göra det vi alltid har gjort är chansen obefintligt att det blir nya resultat. Man kan inte förvänta sig förändring om man inte förändrar något. Helt enkelt. Så ta ansvar/kontroll över dina vardags-val. Det är nämligen där allt sker. Och det är bara du som kan förändra ditt liv. En klyscha kanske. Men en sann klyscha. Nya val innebär ny energi. Ny energi innebär mer flöde och kreativitet. Få fart på ditt kreativa centrum – navelchakrat. Andas in ljus och kärlek i det. Omfamna dina drömma och idéer – de är hälsningar från ditt innersta, kanaliserat via ditt navelchakra. När du vågar drömma, när du vågar agera annorlunda för att förändra, kommer din visdom växa och andra kommer söka sig till dig för att ta del av din visdom. Alla har vi potential att vara vägledare/ lärare för andra. Alla är vi experter på något som vi kan föra vidare. Stäng inte in din kunskap och visdom i rädsla och osäkerhet. Låt den flöda fritt och lysa upp världen <3kort v 42

Så fyller vi i drömmarnas budskap med Veckans färg som är skogsgrön. Den ljusgröna färgen som finns i skogen hjälper oss att vårda och skydda nya och inspirerade idéer. Så ta hjälp av den färgen för att stärka knoppande nyskapande tankar så att de får växa sig starka och bärkraftiga. Den hjälper oss också att hitta mod att förverkliga dem och tro på oss själva. Heja oss!

Veckans vara kommer som vanligt från vår webbutik jungo.se.

Vi har valt att lyfta fram detta vackra selenithänge. Under vecka 42 kan du köpa det för 69 kr plus frakt (ordinarie pris 89 -99 kr).  Läderrem kan köpas till.

Selenit är en härlig kristall. Den symboliserar mildhet, känslighet och högre medvetande. Den är en bra hjälp vid meditation eftersom den främjar insikter från den sanna källan. Den har en renande och klargörande effekt. Man kan rena både stagnerad och tung energi hos sig själv och omgivningen. Därför funkar den mycket bra för rening av andra kristaller och för att ladda upp dem med ny energi.

 

Det var allt för denna gång. Önskar er en nyskapande och inspirerad vecka!

Ta hand om er <3

 

 

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar