Kundvagn

0 / 0.00 kr

Blogg

Vägledning för vecka 43 (22 – 28 oktober 2018): Stillhet som skapar rörelse

Omslag v 13

Veckans insikt: Det är lätt att bli fartblind. Man rusar bara vidare utan eftertanke. Vecka ut och vecka in “stretar man på”. Men ibland måste man stanna upp och landa i sig själv och nuet. Kroppen brukar ge tydliga signaler när det är dags. Man kanske blir ovanligt trött. Eller så kanske man får huvudvärk. Eller blir förkyld. Eller något annat. Stress kan också påverka förmågan att fokusera, man glömmer saker och tappar tidsuppfattningen. Folk omkring börjar klaga på att inte kommer ihåg vad de sagt eller vad man kommit överens om. Huvudet är inte med.

När man upplever en eller flera av dessa signaler är det oerhört viktigt att vila. Jag har insett att det har varit för mycket en period. Hjärnan protesterar, min kropp skriker och själen vrålar att jag ska lugna ner mig. Det är helt klart dags för semester. Så den här veckan ska jag bara vila och ta hand om mig själv.

Veckans kort kommer från Psychic Tarot for the Heart. Inte helt oväntat dök det här kortet upp:

Kortet avslöjar att det troligtvis är fler än jag som behöver vila och återhämtning. Hur ser det ut i ditt liv? Har du någon tid för dig själv? För eftertanke? När kände du dig fri från krav och förväntningar senast? Kanske är det dags för en paus? Stillhet är inte bara till för vila. Stillheten är en förutsättning för att få ny kraft, ny fart – kanske till och med ny riktning. Välkomna den i ditt liv. Var tacksam för den. Vårda den ömt. För stillheten skapar rörelse. När tiden är rätt.

Veckans färg är hjärtchakrats gröna färg. Den hjälper oss att hitta stillheten och vilan i nuet. Sätt dig på bänken som badar i ett grönt hav och hitta friden och lugnet inifrån och ut. Låt den gröna färgen vagga dig till avslappning och ro.

Till sist är det dags för veckans vara från jungo.se. Det är leken jag drog veckans kort ur: Psychic Tarot for the Heart. Den är vacker, den är skön och den är grön. Perfekt 🙂 Vecka 43 kostar den endast 169 kr plus frakt (inom Kristinehamn fraktfritt), ordinarie pris är 199 kr.

Med det önskar jag er en härligt vilsam vecka! Ta hand om er <3

Skriv ett svar eller en kommentar

Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO