Kundvagn

0 / 0.00 kr

Blogg

Vägledning för vecka 44 (29 oktober – 4 november 2018): Tidigare liv

Veckan som kommer bjuder på energier från det förflutna. Att hedra dem som inte längre är med oss i fysisk form med ljus och böner väcker minnen och funderingar. På det som var – men också på det som är. Varför det är som det är just nu. Mitt huvud har varit sprängfyllt av tankar den senaste tiden. Jag utvärderar och omvärderar. Det förflutna gästar mig på olika sätt och jag måste våga titta på det med ärlighet och ansvar. Det jag trodde jag var klar med visar nya vidder och perspektiv av lärdomar jag ännu inte omfamnat fullt ut. Ju mer jag vågar studera min historia och mig själv desto mer inser jag hur mycket jag har kvar att lära. Och göra. Just nu känns det mesta lite förvirrat och oklart. Men det är viktigt att våga vila i det. Låta de dolda kunskaperna få en chans att segla upp till ytan. Släppa kontrollen och förväntningar på resultat. Livet visar vägen om vi inte är i vägen för det. I förvirring och kaos föds nya insikter. Var inte rädd. Du är stark. Du klarar det. Hav tillit.

Veckans kort kunde inte vara mer passande. Som vanligt levererar Osho Zen Tarot precis rätt budskap:

Tidigare liv är en outtömlig källa till kunskap. Då tänker jag inte enbart på tidigare inkarnationer utan även på det du upplevt fram tills idag i detta livet. När vi öppnar oss för lärdomar över gränserna får vi tillgång till hela vår Själs minneskatt. Jag tror personligen inte att vi klarar av att öppna oss för allt på en gång, men om vi närmar oss informationen från tidigare liv med respekt får vi det som behövs här och nu – för det högsta bästa. När vi öppnar oss för sanningen över tidens gränser kan vi släppa blockeringar från förr och förstå oss själva och vårt syfte på ett nytt sätt. Och på så sätt föds nya visioner – insikten är fröet som växer i det förflutnas bördiga jord. Så att vi kan göra det vi ska i nuet.

Färgen för veckan är solnedgångens guldfärg (sunset gold i Paulines färgbok). Den färgen fördjupar förståelsen för livets utmaningar – både nya och gamla. Så den är perfekt för veckan som kommer. Använd den för att förstå dig själv, din historia och ditt syfte. Vila i denna guldfärg medan insikter och förvirring gör sitt jobb för att skapa nya vägar till sanningar och visioner i och om ditt liv.

Wow! Det här blir en viktig vecka.

Så till slut är det dags för veckans vara. Jag har valt att ha min första roman “Cool och enastående” som veckans erbjudande. (Läs gärna ett smakprov här.) Mest för att det är just den som väckt mycket av mina funderingar på det som varit. Jag håller på att läsa om den inför nytryck. Med tidens perspektiv ser jag många nya saker. Eftersom boken bygger på egna upplevelser kan jag nu se mig själv i nytt ljus. Det jag trodde att jag var klar med får nya djup. Jag känner sympati, förståelse – och viss frustration – inför huvudpersonens agerande. Väldigt nyttigt.

Nu vill jag ge dig chansen att läsa “Cool och enastående” till pangpris – endast 50 kr plus frakt under vecka 44 (ordinarie pris är 79 kr plus frakt). Säg till om du vill ha den signerad 🙂 Rabatten gäller i min webbutik här på sidan och på jungo.se.

Ha nu en underbar vecka! Och ta hand om er <3

Foto: omslag och tumbild samt bilden ovan av Yvonne Adamson

Skriv ett svar eller en kommentar

Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO