I Vägledning och budskap, Veckans vägledning

Har ni också haft en vecka med nya, viktiga insikter om vad som håller er tillbaks från att leva till fullo? Även om dessa insikter ställer mycket på ända och känns allt annat än lätta så leder de alltid till mer energi och kraft. Så är det för mig i alla fall. Min stora insikt handlade om att våga synas. Det har jag kämpat med hela livet. Och nu när jag äntligen förstod grundorsaken till min stora broms blev allt så självklart. För att förstå det som hindrar oss måste vi gå in i känslan av det. Då brukar minnesbilder och annat som ska fram komma till ytan.

I mitt fall har synlighet varit förknippat med skam. I mitt omedvetna har jag känt skam varje gång jag varit i fokus med mina behov och intressen. Lilla Regine uppfattade världen som en plats med begränsad kärlek och begränsat utrymme att synas. Så jag trodde jag tog någon annans (ex syskons) kärlek och utrymme om jag lät min ganska påtagliga energi sprudla fritt. I förlängningen innebär detta att jag har känt skam för att vara mitt sanna Själv och försökt anpassa mig allt för mycket efter andras behov.

Tragiskt, eller hur? Men tyvärr tror jag inte att jag är ensam om min upplevelse. Det är dags att bi fri. Att förstå, släppa och förlåta. Det är början till att damma av vårt sanna Själv!

Rolig fågel

Var dig själv – det finns redan så många andra!

För att underlätta den processen har jag även denna vecka fått skicka färgenergi till oss. Russinbrun är veckans färg. Den ger plats och utrymme för tanken att sätta ord på sina egna behov, sina egna svar. Den underlättar också förverkligandet av våra tankar. Så om du vill manifestera, skapa ny energi och nya tankegångar är detta färgen för dig.

Korten har också talat. De säger att vi kommer få erbjudanden av något slag den här veckan. Det är viktigt att inte slå bort dessa erbjudanden på grundval av gamla tankemönster. Granska alla erbjudanden noga. Även om det inte är vad du förväntat dig så ge det en chans. Avböj inte förrän du kollat noga med din magkänsla. Kanske kan detta leda till det du längtar efter, även om det inte ser ut så från början?

Relationer är också i fokus nu. Ju mer du vågar bli dig själv desto sannare relationer kan du ha. När du litar på din intuition blir äkta relationer fördjupade. Och relationer som bygger på falska föreställningar faller bort. Lägg din energi på det som är sant. Ge dig själv extra kärlek och omvårdnad just nu. Vintern har tagit på vårt energiförråd. Ladda batterierna på det sätt du behöver för att få kraft att fortsätta resan till ditt sanna Själv och därmed sanna relationer. Äkta kärlek och glädje är vår arvedel, men vi måste jobba oss igenom en del “klegg” för att nå dit 🙂

Det var veckans vägledning. Önskar er alla en underbar vecka. Skickar med Kari Samuels “Mars Forecast” för den som vill.

Ta hand om er!

Regine

 

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kontakt

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0
Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO

tumbild v 9tumbild v 9