Vägledning

Balansering » | Vägledning med kort »Tidigare liv »

Med fokus på magkänslan

Många upplever en tomhet i sina liv. Ibland vet man vad som saknas. Men ibland har man ingen aning. Tomheten kan gestalta sig på många sätt. Om vi inte erkänner den och undersöker vad den berättar för oss är det lätt att hamna i flyktbeteenden. Jobb, mat, alkohol, sex, kaosartade relationer – allt kan vara ett sätt att undvika pudelns kärna. Förändring kan vara skrämmande, därför håller vi gärna fast vid det vi har istället för att riskera det otäcka okända.

Är du redo att förändra ditt liv?

Min ambition är att hjälpa dem som vågar söka en sannare väg i livet. Som vågar öppna sig för nya möjligheter. Möjligheter att leva till fullo. Ett samtal kan inte förändra sakernas tillstånd men det kan klargöra var problemen finns.

Rätt frågor och stärkt tro på sig själv kan skapa insikter som i sin tur kan försätta berg.

Jag har sett det otaliga gånger. En person kliver in genom dörren med sänkt huvud, fylld med oro och till synes omöjliga utmaningar. Men när han/hon luftat sina tankar och fått hjälp att se situationen i ett nytt perspektiv blir ryggen rakare och allt verkar mindre skrämmande.

Att dela sin oro med en kärleksfull lyssnare är den bästa healingen i hela världen.

Du är värd att vara lycklig. Du har mod att förändra det som inte funkar i ditt liv. Det enda som krävs är tron på att du kan. Så vänta inte för länge med att följa din inre röst. Om du vill ha hjälp hittar du mig här.

Jag lyssnar med hjärtat, förstår med öppet sinne och vägleder med magkänslan.

Vad händer under ett vägledande samtal?

För att ett vägledande möte ska göra någon skillnad måste besökaren känna tillit och trygghet. Det är mitt ansvar att skapa en situation som underlättar det. Respekt, tystnadsplikt och äkta omtanke är en självklarhet. Magin i ett samtal börjar i samma ögonblick som besökaren bestämmer sig för att lita på sin hjälpare. Det är då vägledningen startar på allvar.

Det roligaste med intuitiv vägledning är att man aldrig kan veta säkert vad som händer. Jag använder många olika sorters verktyg för att hjälpa min besökare att förstå sin situation på ett djupare plan. Oftast finns alla svaren redan på insidan, men man behöver bekräftelse utifrån för att tro på dem.

Tarot/änglakort är en fantastisk hjälp för att kunna sätta ord på ett problem eller en sanning. Jag hjälper till genom att berätta vad min intuition säger om kortet, men det är alltid besökarens sanning som är i fokus. Korten är inte magiska, men du är 🙂

Pendel/balanseringskarta är en annan metod att hitta sina inre svar. Fördelen med den här metoden är att man får en energibalansering (typ av healing) på köpet.

Kristaller/stenar/färger består av energi. Ibland behöver vi fylla på med en speciell energi. Färger och stenar kan hjälpa till med det.

Tidigare-liv-samtal är kontroversiellt men oerhört förlösande. Att förstå hela orsaken till en mental eller känslomässig blockering är början till att bli fri från den. Jag använder oftast kort för att väcka minnen från tidigare liv. Man minns det man är redo för. Inga konstigheter. En viktig regel för dessa konsultationer är att aldrig söka efter tidigare liv endast av nyfikenhet. Målet är alltid att lära sig förstå sig själv bättre i det här livet. Vi ber att få ledas till liv som har relevans för vårt liv här och nu på något sätt.